Kinek ajánljuk?

Ajánlatunk elsősorban az anyagi biztonságot fontosnak tartó családoknak és munkatársaikat megbecsülő kis- és középvállalatoknak szól. A Bárkára négyféle biztosítást pakoltunk fel, így az élet tengerén hajózva a legnagyobb viharban is nyugodt maradhatsz, hiszen a legfontosabb rakományról gondoskodtál; szeretteid, saját magad vagy kollégáid biztonságáról.

Miért jó választás egy hagyományos életbiztosítás?

A Pannónia Bárka Élet-, Baleset- és Betegségbiztosításunk egy olyan kockázati életbiztosítás, amely négy különböző szolgáltatást tartalmaz és az egész családod számára biztonságot nyújt.

  • Biztosítottanként eltérhetnek a szolgáltatások biztosítási összegei.
  • A szolgáltatások adómentesek.
  • A biztosítási szolgáltatások nem részei a hagyatéki eljárásnak, így a kifizetésükhöz nem kell megvárni annak végét.

Milyen előnyöket kínálunk?

4 az 1-ben biztosítás:
amely a legnehezebb pillanatban segít fennmaradni a víz felett.

Testreszabható
a Te igényeidnek megfelelően állíthatod össze a biztosításod és akár 10 főig megkötheted

Kényelmes:
kérdőívünkkel már helyben felmérjük a kockázatokat és kiszámítjuk a várható díjat és kifizetést

Mit jelent ez a gyakorlatban? Kinek segít a bajban?

A Pannónia Bárkára magánszemélyek vagy cégek szállhatnak fel. Biztosításunk megköthető minden családtagra, munkatársra akár 10 főig is. A biztosított belépéskori életkora 16 és szolgáltatástól függően 60 vagy 65 év között lehet. A szolgáltatásra a szerződő és a biztosított által választott kedvezményezett jogosult.

Vihar és értékálló A Pannónia Bárkán nem szabunk határt a képzeletednek! Az egyösszegű biztosítási szolgáltatás akár több tízmillió forint is lehet, havi járadék-szolgáltatással pedig biztosíthatod a családod hosszútávú biztonságát. A díjakat évente, félévente, negyedévente vagy havonta is fizetheted akár bankkártyával az online ügyfélportálon keresztül vagy csoportos beszedéssel – ahogy Neked a legkényelmesebb.

Tengernyi lehetőség Abban, hogy mit viszel fel a Pannónia Bárkára, teljes szabadságot élvezel, kollégáink pedig szakmai tanácsokkal segítik döntésedet. A mi Bárkánk olyannyira rugalmas, hogy: – az igényelt szolgáltatások biztosítottanként eltérőek is lehetnek, – a biztosítási összegek biztosítottanként és szolgáltatásonként is változtathatók, és – minden szolgáltatáshoz külön kedvezményezett(ek) választható(ak).   

Négy az egyben biztosítás A Pannónia Bárka testreszabható, az igényeknek és élethelyzeteknek megfelelően alakítható biztosítás, amely négy szolgáltatást nyújt Neked.

Egyösszegű haláleseti kifizetés: a választott biztosítási összeget fizetjük ki a kedvezményezettnek a biztosított halála vagy 1 éven belül várható halála esetén*.

Haláleseti járadék: a biztosított halála esetén havi járadékot fizetünk a szolgáltatás lejárati időpontjáig a kedvezményezett számára. Azonnali segítségképpen ezen felül az aktuális havi járadék harminchatszorosát is kifizetjük.

Rokkantsági szolgáltatás: a biztosított legalább 70%-os rokkantsága esetén egyösszegű kifizetést nyújtunk a kedvezményezett számára.

Rettegett betegség szolgáltatás: 25 különféle rettegett betegség (pl. Alzheimer kór, rák, Crohn-betegség, szívinfarktus, stb.) diagnosztizálása esetén egyösszegű kifizetéssel segítjük a biztosított gyógyulását.

Értékkövetés Értékkövetési lehetőségünkkel évről évre növelheted a biztosítási összeget, hogy szeretteidről mindig megfelelő szinten tudj gondoskodni.

Kedvezmények Éves, féléves vagy negyedéves díjfizetés lehetséges. Illetve a csoportos beszedéssel fizetőket is kedvezményben részesítjük.

Kiegészítő biztosítások:

Biztosításod további lehetőségekkel is kiegészítheted, hogy még teljesebb védelmet nyújthassunk Neked. Részletekért kattints a kiegészítő biztosítás nevére.


További információért keresd CIG Pannónia kapcsolattartód vagy központi ügyfélszolgálatunkat a lenti űrlap kitöltésével.


Jogi nyilatkozat:

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, elsősorban figyelemfelkeltésre szolgál. Kérjük, szerződéskötés előtt minden esetben tanulmányozza át a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Általános Életbiztosítási Feltételeit, Általános Baleset- és Egészségbiztosítási Feltételeit, valamint a Pannónia Bárka Élet-, Baleset- és Betegségbiztosítás Különös Feltételeit.

* amennyiben ezt orvos igazolja