Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítás

A CIG Pannónia Életbiztosító 2012. szeptemberétől kibővítette szolgáltatásait, amelynek keretein belül, meglévő ügyfeleinknek kivételes lehetőséget biztosítva ajánljuk a Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítást. Ezzel a világszínvonalú termékkel,Magyarországon egyedülálló biztosítási védelmet nyújthatunk Neked és a családodnak.

Ezzel a termékünkkel lehetőséged adódik arra, hogy elérhető biztosítási díjért, a világ bármely pontján a legjobb szakorvosok egyikével gyógyíttasd magad, vagy családod bármely tagját. A CIG Pannónia Életbiztosítónak nagyon fontosak azok az Ügyfelek, akik egyszer már minket választottak, így a kiegészítő biztosításaink díjait is kedvezményesen kalkuláltuk.

Kinek ajánljuk a Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítást?

 • Rendszeres díjas életbiztosítási termékkel rendelkező ügyfeleinknek (kivéve a Pannónia Alkony, a Pannónia Kockázati Életbiztosítás és a NOVA termékünk)
 • vállalati ügyfeleinknek, mert béren kívüli juttatásként segíti a munkatársak elkötelezettségét és adómentessége miatt a munkáltatónak is előnyös
 • mindenkinek, aki szeretne időben gondoskodni saját maga és szerettei biztonságáról, egészségéről és akinek már van nálunk életbiztosítási szerződése
 • azoknak, akik a világ neves szakorvosaival szeretnék kezeltetni magukat
 • akiknek fontos a korrekt, minőségi egészségügyi ellátás
 • akik hajlandóak a világ bármely pontjára elutazni, vagy gyermeküket elvinni a gyógyulás érdekében
 • akik elhiszik, hogy külföldön sokkal nagyobb esélyük van meggyógyulni
 • nem utolsó sorban azoknak, akik előre szeretnének gondoskodni, mert több millió forintot nem tudnak majd kifizetni egy esetleges betegség gyógyíttatására

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Pannónia Kiegészítő Egészségbiztosítása?

 • második orvosi szakvélemény
 • külföldi gyógykezelési szolgáltatás 2 millió eurós limittel a teljes tartamra

Miért van mindenkinek szüksége Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosításra?

 • mert lehetőség adódik második orvosi szakvélemény kérésére
 • mert a biztosító fedezi a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat (így a biztosított és kísérője utazásának és szállodai elhelyezésének, a külföldi gyógykezelésnek, a szükséges gyógyszereknek, az élő donor felkutatásának költségeit) az alábbi orvosi beavatkozások esetén:

Teljes gyógyulás

A Best Doctorshoz forduló emberek közül minden hatodiknak megváltozott a diagnózisa és az esetek 39%-ában módosítani kellett a kezelésen.

 • a második orvosi szakvélemény új lehetőséget ad a betegséged megismerésére és kezelésére
 • a külföldi gyógykezelési szolgáltatás – az 5 orvosi beavatkozás esetében – világszínvonalú egészségügyi ellátáshoz biztosít hozzáférést

Specialistáink segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában, ezenfelül a kórház kiválasztásában, az utazással kapcsolatos ügyintézésben és a személyes konzultációk megszervezésében. Kapcsolattartóink a kezelés ideje alatt  folyamatosan információkkal látják el a biztosítottat és családtagjait.

Szolgáltatás lépésről lépésre:

Ha komoly betegséget diagnosztizálnak nálad, hívd a Best Doctors® Egészségvonalat a +36-80-44-20-00-as telefonszámon és tájékoztasd munkatársainkat a betegséged körülményeiről. Magasan képzett kollégáink mindent megtesznek a Te kényelmedért és azért, hogy a legjobb kezekbe kerülj! A folyamat alatt a személyes kapcsolattartód végig konzultálni fog Veled az InterConsultationTM (második orvosi szakvélemény) lépéseivel kapcsolatban.

Kérd ki orvosaink véleményét! Munkatársaink összegyűjtik a betegségedhez kapcsolódó teljes orvosi dokumentációt, majd a Best Doctors® kiválasztja hálózatából az esetedhez leginkább megfelelő orvos specialistát a második orvosi szakvélemény elkészítéséhez. Az alapos elemzést követően szakértőink felállítják a pontos diagnózist és kiválasztják a legmegfelelőbb kezelést.

Vedd igénybe a legmodernebb egészségügyi ellátást! A továbbiakban Te döntesz arról, hogy a rendelkezésedre álló lehetőségek közül melyiket választod. A világ bármely pontján is található orvosra és kórházra esik a választásod, biztosak vagyunk abban, hogy az életed ÚJ lehetőséget kap és a betegséged világszínvonalú orvosok fogják kezelni.

Best Doctors® Egészségbiztosításainkat az egész családodra kiterjedően is kérheted, így a gyermekeid és a szeretteid is biztonságban lesznek.

Hogyan működik?

A Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítások igénybevételéhez a meglévő biztosítási szerződésed évfordulója előtt minimum 40 nappal keresd fel személyes kapcsolattartód, aki elkészíti Neked a legkedvezőbb ajánlatot.

GONDOSKODJ IDŐBEN, és mi vigyázunk Rád és családodra.

Mert elveszíteni valakit, akit szeretünk elviselhetetlen és feldolgozhatatlan fájdalom.


A Best Doctors® Egészségbiztosításokkal kapcsolatos szolgáltatási igény bejelentéséhez hívd a Best Doctors® Egészségvonalat a +36-80-44-20-00 számon


LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA !

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre. Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot!


2 Forrás: Best Doctors® dataweb, 2012.08.23-ai állapot. A statisztikák az InterConsultationTM esetekre vonatkoznak Európában/Ausztrálázsiában.A Best Doctors® Egészségbiztosítás és a Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítások esetében a jelen dokumentumban foglaltak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek vagy kötelezettségvállalásnak.