Ismerd meg a csapatunkat! 👨🏻‍💼👩🏻‍💼
▶️ Bodrácska Gyula
▶️ Csoportvezető

15 éve dolgozom pénzügyi területen, a kedvező piaci körülmények és a tudatos társadalmi felelősségvállalás igénye terelte az érdeklődésemet erre a szektorra.

Munkám során a legnagyobb sikeremnek a közel ezer ügyfelemet és munkatársaim bizalmát tartom. Azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a szakmai felkészültségnek, rengeteg családot mentettünk meg a gazdasági összeomlástól.

Azért szeretem a munkám, mert mindig új célokat tudok kitűzni magam elé és a munkatársaimat is tudom segíteni, hogy megvalósítsák a saját elképzeléseiket. Szeretnék jó példát mutatni mindenkinek, hogy becsületes, tisztességes munkával mindent el lehet érni ebben az országban.

Ez a szakma tele van megoldandó feladatokkal és én ezt szeretem igazán. Nincs olyan, hogy lehetetlen, irány a világűr! Ha szeretnél egy energikus, motivációval és segítséggel teli csapatban dolgozni, nálam a helyed! Mi egy igazi csapat és egyben egy család is vagyunk, mindenkire odafigyelünk és mindenki fontos része a közösségünknek.

A legjobb, ami erről a munkahelyről elmondható, hogy egyéni vállalkozóként a szabadság leírhatatlan. Szabadidőmben lehetőségem van aktívan élni az életemet, sportolok, borászkodom.

Bodrácska Gyula