Berta Áron

Ismerd meg a csapatunkat! 👨🏻‍💼👩🏻‍💼
▶️ Berta Áron
▶️ Vezető értékesítő

5 éve foglalkozom vállalati pénzügyekkel, mellette pedig már több, mint egy éve lakosságival is.

Azért választottam ezt a szakterületet, mert folyamatosan kerestem a legjobb módját annak, hogy hogyan tudom a hazai pénzügyi kultúrát fejleszteni és a hiányosságait javítani.

A munkámmal kapcsolatban a legkedvesebb emlékeim a céges csapatépítők és a munkatársaim – akik egyben a barátaim is – sikereinek a megünneplése. Azt a napot sem fogom elfelejteni még egy jó darabig, amikor átvettem a céges autóm, amikor megkaptam a pápai irodánk kulcsát, vagy amikor az egyik ügyfél meghívott az esküvőjére. Sokat éltem külföldön.

Nagyon hiányolom itthon az emberek profizmusát, alázatát és pozitív hozzáállását egy másik féllel vagy egy hivatással szemben. Szeretek úgy dolgozni, hogy este jó érzéssel, kételyek nélkül emlékezzen vissza egy ügyfél arra, hogy mit is tettünk a jövője érdekében.
A személyes tanácsadás olyan formáját szeretném kifejleszteni, ami által egy kiváló brandként gondolnak ránk. Azért szeretem a szakmám, mert a jól végzett munkának nem csak a hó végi fizetés az eredménye.
Ez alatt azt értem, hogy egy stabil, magabiztosságot adó és szabad életvitelt biztosít számunkra a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő.

A környezetemből már többször visszahallottam, hogy nagyon kitartónak gondolnak. Azért is szeretnek velem dolgozni, mert az én példámat látva ők is jobban bírják a terhelést.
Amit még el lehet rólam mondani, hogy kevés dolog van rám olyan jó hatással mint a sportok, azoknak is a nyári extrém fajtái.
Akármikor mutatok egy-két trükköt wakeboardon, downhill bringán, windsurffel, cross-motorral. Telente többet olvasok, rekreációra helyezek nagyobb hangsúlyt és túrázom a párommal.
Nem csak egyénileg szoktam kikapcsolódni, a Pannóniásokkal is csinálunk közös programokat, kijárunk futni a helyi parkba, többször voltunk már közösen go-kartozni, idén adriai vitorlázást tervezünk.

Mindemellett egy sámfa üzem tulajdonosaként tisztában vagyok vele, milyen nehéz jó csapatot felépíteni és megtartani. Folyamatosan szem előtt tartom, hogy a leghatékonyabb munkabefektetéssel és a legegyenletesebb időbeosztással hogyan hozzuk ki a csapat tagjaiból a legjobb teljesítményt. Nagyon kevés munkáltató nyitott és díjazza az alkalmazottai ötleteit, pedig lássuk be, sokszor jobban tudnak bizonyos folyamatokat, mint maga a munkaadó.
Pontosan efféle szabad fejlődésre nyílik lehetősége annak, aki csatlakozik a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítőhöz.

Bodrácska Gyula

Ismerd meg a csapatunkat! 👨🏻‍💼👩🏻‍💼
▶️ Bodrácska Gyula
▶️ Csoportvezető

15 éve dolgozom pénzügyi területen, a kedvező piaci körülmények és a tudatos társadalmi felelősségvállalás igénye terelte az érdeklődésemet erre a szektorra.

Munkám során a legnagyobb sikeremnek a közel ezer ügyfelemet és munkatársaim bizalmát tartom. Azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a szakmai felkészültségnek, rengeteg családot mentettünk meg a gazdasági összeomlástól.

Azért szeretem a munkám, mert mindig új célokat tudok kitűzni magam elé és a munkatársaimat is tudom segíteni, hogy megvalósítsák a saját elképzeléseiket. Szeretnék jó példát mutatni mindenkinek, hogy becsületes, tisztességes munkával mindent el lehet érni ebben az országban.

Ez a szakma tele van megoldandó feladatokkal és én ezt szeretem igazán. Nincs olyan, hogy lehetetlen, irány a világűr! Ha szeretnél egy energikus, motivációval és segítséggel teli csapatban dolgozni, nálam a helyed! Mi egy igazi csapat és egyben egy család is vagyunk, mindenkire odafigyelünk és mindenki fontos része a közösségünknek.

A legjobb, ami erről a munkahelyről elmondható, hogy egyéni vállalkozóként a szabadság leírhatatlan. Szabadidőmben lehetőségem van aktívan élni az életemet, sportolok, borászkodom.