A NOK Klasszik egy célirányos, valódi megtakarítási forma, mert az előtakarékossági befizetéseid és a kamatmentes közösségi finanszírozás megteremti az ingatlanvásárlásához szükséges összeget.

A NOK Klasszik megoldással havi részleteket fizetve vásárolhatsz új ingatlant, ráadásul befizetéseid akár 30%-os állami támogatással, havonta 25.000 Forinttal egészülhetnek ki.

Az állami támogatás összege elérheti a 4.500.000 Forintot.

Amikor előtakarékossági befizetéseid elérik a választott szerződéses érték 20%-át, lehetőséged van ingatlanvásárlási jogosultság megszerzésére.

A NOK Klasszik termék rugalmasan támogatja az ingatlanvásárlásod, havi részleteken túl, rendkívüli előtakarékosságot is teljesíthetsz, negyedévente előtakarékossági licitajánlattal is ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhetsz.

Válaszd a NOK Klasszik megoldást, mert a futamidő végéig nem változik a havi részleted, több millió Forintos önerő külön befizetése nélkül is vásárolhatsz új ingatlant, ráadásul befizetéseid akár 30%-os állami támogatással egészülhetnek ki.

Regisztrációs díj: A szerződéses érték 1%-a, ami egyszeri díj, amelynek megfizetése az Előzetes megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti NOK befizetés a regisztrációs díjat nem tartalmazza.

Vagyonbiztosítás díja: az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg. A teljes futamidő alatti NOK befizetés a vagyonbiztosítás díjat nem tartalmazza.


További információért keresd a CIG Pannónia kapcsolattartód vagy központi ügyfélszolgálatunkat a lenti űrlap kitöltésével.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, elsősorban figyelemfelkeltésre szolgál.