Hamarabb érheted el céljaid, mert a NOK Rapid megoldással kihasználhatod a rendkívüli előtakarékosság előnyeit, ezáltal jelentősen rövidítheted az ingatlanvásárlási jogosultsághoz jutás idejét.

A NOK Rapid egyedi szabályokkal rendelkező közösség. Tagjai vállalják, hogy minden naptári évben az első kiválasztásig – beleértve a jogosultság megszerzését követő időszakot is – a hátralévő befizetési kötelezettségük 40%-át rendkívüli előtakarékosságként befizetik.

Valamint vállalják, hogy minden kiválasztáson az aktuális hátralévő befizetési kötelezettségük 60%-ának megfelelő előtakarékossági licitajánlatot tesznek.

A NOK Rapid közösség egyedi vállalásait teljesítő tagok 47 hónap alatt ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhetnek.

Válaszd a NOK Rapid terméket, mert a tagok

  • 63 %-a 2 hónap alatt
  • 96%-a 26 hónap alatt

ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhet.

Természetesen forrásaid a NOK Rapid termék esetében is 30%-os állami támogatással, akár 4.500.000 Forinttal egészülhetnek ki.

A NOK Rapid közösség jellemzői

A közösség tagjai minden naptári évben az első Kiválasztásig – beleértve a hiányzó tagi befizetés megelőlegezésére vonatkozó jogosultság megszerzését követő időszakot is – a hátralévő befizetési kötelezettség 40%-ának megfelelő alaprészletet és a hozzá tartozó szervezési díjat rendkívüli előtakarékosságként, illetve előtörlesztésként igazolható módon befizetik a Közösség számlájára.

A közösség tagjai minden Kiválasztáson a hátralévő befizetési kötelezettségük 60%-ának megfelelő licitajánlatot tesznek.

Regisztrációs díj: A szerződéses érték 1%-a egyszeri díj amelynek megfizetése az Előzetes megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti NOK Rapid befizetés a regisztrációs díjat nem tartalmazza.

Vagyonbiztosítás díja: az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg. A teljes futamidő alatti NOK Rapid befizetés a vagyonbiztosítás díjat nem tartalmazza.


További információért keresd a CIG Pannónia kapcsolattartód vagy központi ügyfélszolgálatunkat a lenti űrlap kitöltésével.


Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, elsősorban figyelemfelkeltésre szolgál.