Pannónia Értékmegőrző Nyugdíjbiztosítás

A Pannónia Értékmegőrző Nyugdíjbiztosítás biztonságos és garantált megtakarítási lehetőséget kínál a nyugdíjaskori anyagi biztonság megteremtésére.

Te megtakarítasz, mi pedig gondoskodunk róla, hogy nyugdíjas éveiben is megvalósíthasd az álmaid, elképzeléseid.

Használd ki, hogy az éves befizetéseid 20 százalékát, maximum 130 000 Ft-ot adókedvezmény formájában visszakaphatsz a szerződésedre, ezzel is növelve a megtakarításod értékét.

Kinek ajánljuk?

 • garantált megtakarítási lehetőséget keresel biztosítási védelemmel,
 • nyugdíjas éveidre is szeretnéd biztosítani megszokott életszínvonalad,
 • gyorsan, egyszerűen és orvosi vizsgálat nélkül szeretnéd megkötni a biztosításod,
 • még legalább 5 éved van az öregségi nyugdíjkorhatárig, és nem vagy jogosult nyugdíjszolgáltatásra, vagy a társadalombiztosítás alapján járó nyugdíjad nem lesz elegendő a kívánt életszínvonalad fenntartására,
 • most, vagy a jövőben igénybe tudod venni a törvényben meghatározott adóvisszatérítési lehetőséget.

Előnyök

A Pannónia Értékmegőrző Nyugdíjbiztosítás biztonságos és garantált felhalmozást kínál.

 • A biztosítás összegét Te választod meg, a szolgáltatás pedig garantált. Lejáratkor a többlethozamnak köszönhetően a biztosítási összeg mértéke csak növekedhet.
 • Akár már 18 évesen elkezdhetsz megtakarítani a nyugdíjas éveidre.
 • A technikai kamat 2,1 százalékos, amely 2018-ban jóval meghaladja az aktuális jegybanki alapkamat szintjét. Az ezen felüli hozam 85 százaléka pedig szintén a Te megtakarításod gyarapítja.
 • Befizetett díjaid után az adóvisszatérítés 20 százalék, amely szintén a Te megtakarításod gyarapítja.
 • Eseti befizetésekkel növelheted a megtakarításod mértékét, amelyek után szintén igénybe veheted a 20 százalékos adó-visszatérítést (a teljes szerződésre maximum 130 000 Ft-ot évente).
 • A szolgáltatás adó-, járulék- és illetékmentes.
 • A biztosítás szolgáltatása kamatadó mentes.

A CIG Pannónia szolgáltatásai

Rendszeres díjfizetésű megtakarítási lehetőség, amely az alábbi 4 biztosítási esemény valamelyikének bekövetkezésekor nyújt segítő kezet:

 1. Eléréskor, vagyis az öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor a garantált elérési biztosítási összeget fizetjük ki a többlethozam és az adóvisszatérítés összegével növelve.

 2. Nyugdíjjogosultság megszerzésekor a szerződés aktuális életbiztosítási díjtartalékát és az aktuális többlethozamot fizetjük ki az adóvisszatérítések összegével növelve.

 3. Legalább 40 százalékos egészségkárosodás esetén, a szerződés aktuális életbiztosítási díjtartalékát és az aktuális többlethozamot fizetjük ki az adóvisszatérítések összegével növelve.

 4. A biztosított elhalálozása esetén az aktuális haláleseti szolgáltatást fizetjük ki.

A nyugdíjszolgáltatást az élethelyzetedhez igazodva kérheted akár megosztva is, egyösszegű kifizetésként és járadékszolgáltatásként is. Amennyiben a nyugdíjkorhatár eléréséig kevesebb, mint 10 év van hátra, a szolgáltatásunk csak nem csökkenő összegű járadék formájában valósulhat meg a szerződéskötéstől számított 10. év végéig.


További információért keresd CIG Pannónia kapcsolattartód vagy központi Ügyfélszolgálatunkat a lenti űrlap kitöltésével.


Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, elsősorban figyelemfelkeltésre szolgál.