CIG Pannónia Nyugdíj KötvényeE

Képes leszel gondoskodni a megélhetésedről nyugdíjas korodban is?

Ez a kérdés valamennyiünket érint, hiszen ki ne szeretne kényelmes megélhetést idős korában amikor:

  • időt fordíthat arra, hogy szeretteivel lehessen
  • pihenhet
  • gond nélkül utazgathat
  • kedvteléseinek hódolhat.

A felmérések azt mutatják, hogy a lakosság igen kis százalékának van csak megtakarítása nyugdíjas éveire, pedig az öngondoskodás szükségességét már sokan fontosnak tartják.

Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy idős korunkban elfogadható színvonalon éljünk.

A CIG Pannónia Nyugdíj KötvényeE -e nyugdíj-előtakarékossági célra alkalmas hosszú távú megtakarítási forma, mely számos lehetőséget kínál, és megfelel a Magyar Nemzeti Bank 2017. január 1-től hatályos ajánlásának.

Milyen esetekben nyújt segítséget a Pannónia Nyugdíj KötvényE?

A Pannónia Nyugdíj KötvényE mellé választható kiegészítő biztosítások:

  • Pannónia Kiegészítő Balesetbiztosítással kedvező díjak mellett részesülhetsz extra védelemben a különböző baleseti kockázatok ellen. Mindezt napi 100 Ft-ért.
  • A Best Doctors® Kiegészítő Egészségbiztosítás megkötésével egy igazán súlyos betegség esetén a világ bármely pontján, a szakma által legjobbnak ítélt orvosoktól kaphatod meg a szükséges kezelést. Illetve bármely betegség esetén második orvosi véleményt kérhetsz.
  • A Pannónia Halál Esetére Szóló Díjátvállalási Kiegészítő Biztosítás választásával a biztosított halála után a Biztosító, a teljes hátralévő tartamra átvállalja a díjfizetést, így az özvegy és gyerekek akkor juthatnak egy nagyobb összeghez, amikor igazán szükségük lesz rá.
  • Amennyiben a Likviditás Plusz eseti számlán megtakarítással rendelkezel, a Biztosító 25 rettegett betegség diagnosztizálásakor anyagi támogatást nyújt a Te számodra.

A Pannónia Nyugdíj KötvényE további előnyei:

Pannónia Nyugdíj KötvényE-ben elhelyezheted:

   – a rendszeres nyugdíjcélú megtakarításaid, mely után SZJA kedvezményt vehetsz igénybe

   – a nyugdíjcélú eseti megtakarításaid, melyre szintén jár az SZJA kedvezmény

   – a szabadfelhasználású megtakarításaid a Likviditás Plusz eseti számládon, melyhez bármikor szabadon hozzáférhetsz

Mindhárom megtakarításod egy váratlan tragédia esetén, adó és illetékmentesen örökölhető.

• Kockázattűrő képességednek megfelelő, rugalmasan alakítható befektetési portfólió választható:

 – Az abszolút biztonságra törekvő ügyfeleknek tőkevédelmet nyújtunk.

 – A magasabb nyereségigénnyel rendelkező ügyfelek számára pedig válogatott, világszínvonalú befektetési alapokból ajánlunk.

 – Amennyiben befektetési döntéseid meghozatalában segítséget szeretnél igénybe venni, akkor a Pannónia Tájoló szolgáltatás nyújthat megoldást, mely a biztosító életciklus szemléletű, a hátralévő díjfizetési tartamra figyelemmel lévő, automatikus portfólió-váltási szolgáltatása.

Hogyan lesz ebből igazán magas nyugdíjmegtakarítás?

Kinek ajánljuk a Nyugdíj KötvényE -t?

• Mindenkinek, akinek még legalább 8 éve van az öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig, és nem jogosult nyugdíjszolgáltatásra, vagy az állami nyugdíja nem lesz elegendő a kívánt életszínvonalának fenntartására.

• Annak, aki igénybe tudja venni a törvényben meghatározott adójóváírási lehetőséget.

• Annak, aki olyan kiszámítható, garantált megtakarítási formát keres, amellyel gondoskodhat nyugdíjas évei anyagi biztonságáról.

• Annak, aki megtakarításai mellé hozamokat, biztosítási védelmet is igényel.

Személyes lehetőségeidről munkatársainktól kaphatsz részletes felvilágosítást.

Ne bízd a véletlenre a nyugdíjad, mielőbb készíttess tervet CIG Pannónia nyugdíjszakértőnk bevonásával, ugyanis onnantól az idő Neked dolgozik.


További információért keresd CIG Pannónia kapcsolattartód vagy központi Ügyfélszolgálatunkat a lenti űrlap kitöltésével.


Jelen dokumentumban foglaltak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek vagy kötelezettségvállalásnak.Részletek a termékfeltételekben.* legfeljebb 130 000 Ft /év